Sdílené nepřečtené položky v pracovních prostorech

Aktualizováno 13. 10. 2026 Doba čtení: 1 min

Sdílené nepřečtené položky jsou funkcí pracovního prostoru, která udržuje tým v obraze tím, že synchronizuje označení příspěvků jako přečtených nebo nepřečtených mezi členy týmu. Díky tomu všichni vědí, co už bylo přečteno a čemu je ještě potřeba věnovat pozornost.

Sdílené nepřečtené položky můžete zapnout nebo vypnout samostatně pro každý pracovní prostor:

  1. Při vytváření nového pracovního prostoru jednoduše přepněte Sdílené nepřečtené položky podle svých preferencí.
  2. Chcete-li upravit existující pracovní prostor, přejděte na kartu „Tým“, vyberte pracovní prostor, který chcete upravit, a zapněte nebo vypněte Sdílené nepřečtené položky.

Po zapnutí se synchronizují všechny akce s příspěvky, například označení jako přečtených nebo nepřečtených, a také změny kanálů či složek v pracovním prostoru. Kdykoli některý člen týmu pracuje s příspěvkem, změna se projeví u všech členů daného pracovního prostoru.

Poznámka: Po prvním zapnutí funkce Sdílené nepřečtené položky se dříve přečtené či nepřečtené příspěvky zpětně nesjednotí mezi členy týmu. Synchronizace se spustí až při nových akcích s příspěvky po zapnutí funkce, takže se zpočátku mohou počty nepřečtených položek u jednotlivých členů mírně lišit.

Máte-li dotazy nebo potřebujete další pomoc s funkcí Sdílené nepřečtené položky, napište nám na adresu support@feeder.co.

Stále potřebujete pomoc?

Náš tým podpory čte každou zprávu. Řekni nám, co se děje, a my ti pomůžeme.

Kontaktujte podporu