Zdieľané neprečítané položky v pracovných priestoroch

Aktualizované 13. 10. 2026 Čítanie na 1 min.

Funkcia Zdieľané neprečítané položky umožňuje členom tímu zdieľať v pracovnom priestore stav prečítania príspevkov. Pomáha tímu mať prehľad o tom, čo už bolo prečítané a čomu sa ešte treba venovať.

Funkciu Zdieľané neprečítané položky môžete zapnúť alebo vypnúť samostatne pre každý pracovný priestor:

  1. Pri vytváraní nového pracovného priestoru jednoducho podľa potreby zapnite alebo vypnite funkciu Zdieľané neprečítané položky.
  2. Ak chcete upraviť existujúci pracovný priestor, prejdite na kartu Tím, vyberte pracovný priestor, ktorý chcete upraviť, a zapnite alebo vypnite funkciu Zdieľané neprečítané položky.

Po zapnutí funkcia Zdieľané neprečítané položky synchronizuje akcie s príspevkami, napríklad ich označenie ako prečítaných alebo neprečítaných, aj aktualizácie kanálov alebo priečinkov v pracovnom priestore. Keď niektorý člen tímu vykoná akciu s príspevkom, zmena sa prejaví u všetkých členov daného pracovného priestoru.

Poznámka: Po prvom zapnutí funkcie Zdieľané neprečítané položky sa stav starších príspevkov spätne nesynchronizuje, aby sa zhodoval medzi členmi tímu. Synchronizácia sa začne až pri nových akciách s príspevkami po zapnutí funkcie, preto sa počet neprečítaných položiek môže spočiatku u jednotlivých členov mierne líšiť.

Ak máte otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc s funkciou Zdieľané neprečítané položky, napíšte nám na adresu support@feeder.co.

Stále potrebujete pomoc?

Náš tím podpory číta každú správu. Povedz nám, čo sa deje, a pomôžeme ti.

Kontaktujte podporu