Delad lässtatus för arbetsytor

Uppdaterad 13 oktober 2026 1 min lästid

Delad lässtatus är en funktion för arbetsytor som håller teamet synkroniserat genom att markera inlägg som lästa eller olästa för alla teammedlemmar. Det hjälper teamet att hålla koll på vad som har lästs och vad som fortfarande behöver uppmärksammas.

Du kan aktivera eller inaktivera Delad lässtatus separat för varje arbetsyta:

  1. När du skapar en ny arbetsyta väljer du om Delad lässtatus ska vara aktiverad.
  2. Om du vill ändra inställningen för en befintlig arbetsyta går du till fliken ”Team”, väljer den arbetsyta du vill ändra och aktiverar eller inaktiverar Delad lässtatus.

När funktionen är aktiverad synkroniseras åtgärder som att markera inlägg som lästa eller olästa samt uppdateringar av flöden eller mappar i arbetsytan. När en teammedlem interagerar med ett inlägg uppdateras det för alla i arbetsytan.

Obs! När du aktiverar Delad lässtatus för första gången ändras inte tidigare inlägg retroaktivt för att läst- och oläststatus ska stämma överens mellan teammedlemmarna. Synkroniseringen börjar gälla för nya åtgärder på inlägg efter aktiveringen, så i början kan olästa-räknaren skilja sig något mellan teammedlemmarna.

Om du har frågor eller behöver mer hjälp med Delad lässtatus är du välkommen att kontakta oss på support@feeder.co!

Behöver du fortfarande hjälp?

Vårt supportteam läser varje meddelande. Berätta vad som händer så hjälper vi dig.

Kontakta support