
Të palexuarat e përbashkëta janë një veçori e hapësirave të punës që e mban ekipin tuaj në sinkron, duke i shënuar postimet si të lexuara ose të palexuara për të gjithë anëtarët e ekipit. Kështu, ekipi juaj e ka të qartë çfarë është lexuar dhe çfarë kërkon ende vëmendje.
Mund t’i aktivizoni ose çaktivizoni të palexuarat e përbashkëta veçmas për secilën hapësirë pune:
- Kur krijoni një hapësirë të re pune, thjesht aktivizoni ose çaktivizoni Të palexuarat e përbashkëta sipas dëshirës.
- Për të ndryshuar cilësimet e një hapësire ekzistuese, hapni skedën “Ekip”, zgjidhni hapësirën që dëshironi të ndryshoni dhe aktivizoni ose çaktivizoni Të palexuarat e përbashkëta.
Pasi të aktivizohen, Të palexuarat e përbashkëta sinkronizojnë veprimet për postimet, si shënimin e tyre si të lexuara ose të palexuara, si dhe përditësimin e burimeve ose dosjeve brenda hapësirës së punës. Sa herë që një anëtar i ekipit ndërvepron me një postim, ndryshimi shfaqet për të gjithë në atë hapësirë pune.
Shënim: Kur aktivizoni për herë të parë Të palexuarat e përbashkëta, statusi i postimeve nuk përditësohet prapa në kohë për t’i bërë ato të lexuara ose të palexuara njësoj për të gjithë anëtarët e ekipit. Sinkronizimi fillon me veprimet e reja për postimet pas aktivizimit, ndaj në fillim mund të shihni dallime të vogla në numrin e postimeve të palexuara mes anëtarëve të ekipit.
Nëse keni pyetje ose ju duhet ndihmë e mëtejshme për të palexuarat e përbashkëta, na shkruani në support@feeder.co!