Споделяне на прочетените и непрочетените публикации в работно пространство

Актуализирано 13 октомври 2026 1 мин четене

„Споделени непрочетени“ е функция за работното пространство, която синхронизира екипа, като маркира публикациите като прочетени или непрочетени за всички членове. Така всички знаят кои публикации са прочетени и на кои още трябва да се обърне внимание.

Можете да включвате и изключвате „Споделени непрочетени“ поотделно за всяко работно пространство:

  1. Когато създавате ново работно пространство, просто включете или изключете „Споделени непрочетени“ според предпочитанията си.
  2. За да промените настройката на съществуващо работно пространство, отворете раздела „Екип“, изберете работното пространство, което искате да промените, и включете или изключете „Споделени непрочетени“.

След като функцията е включена, „Споделени непрочетени“ синхронизира действията с публикациите, например маркирането им като прочетени или непрочетени, както и промените във връзките или папките в работното пространство. Всеки път, когато член на екипа взаимодейства с публикация, промяната се отразява при всички в това работно пространство.

Забележка: При първото включване на „Споделени непрочетени“ състоянието на вече прочетените и непрочетените публикации няма да се синхронизира със задна дата между членовете на екипа. Синхронизират се само действията с публикации, извършени след включването на функцията, затова в началото броят на непрочетените публикации може леко да се различава при отделните членове.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ за „Споделени непрочетени“, пишете ни на support@feeder.co.

Все още имате нужда от помощ?

Екипът ни за поддръжка чете всяко съобщение. Кажи ни какво се случва и ще ти помогнем.

Свържете се с поддръжката