Delte uleste innlegg i arbeidsområder

Oppdatert 13.10.2026 1 min lesetid

Delte uleste innlegg er en funksjon for arbeidsområder som holder teamet synkronisert ved å merke innlegg som lest eller ulest for alle teammedlemmene. Det gjør det enklere for teamet å holde oversikt over hva som er lest, og hva som fortsatt må følges opp.

Du kan slå Delte uleste innlegg av eller på for hvert arbeidsområde:

  1. Når du oppretter et nytt arbeidsområde, slår du Delte uleste innlegg av eller på etter eget ønske.
  2. Hvis du vil endre innstillingene for et eksisterende arbeidsområde, går du til fanen «Team», velger arbeidsområdet du vil endre, og slår Delte uleste innlegg av eller på.

Når funksjonen er slått på, synkroniserer Delte uleste innlegg handlinger knyttet til innlegg, for eksempel når du merker dem som lest eller ulest, eller oppdaterer feeder eller mapper i arbeidsområdet. Når et teammedlem gjør noe med et innlegg, oppdateres det for alle i arbeidsområdet.

Merk: Når du slår på Delte uleste innlegg for første gang, blir ikke innlegg lest eller ulest i ettertid for å synkronisere statusen mellom teammedlemmene. Synkroniseringen starter med nye handlinger på innlegg etter at funksjonen er slått på. Derfor kan det i starten være små forskjeller i antallet uleste innlegg hos teammedlemmene.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer hjelp med Delte uleste innlegg, kan du kontakte oss på support@feeder.co.

Trenger du fortsatt hjelp?

Kundestøtten vår leser alle meldinger. Fortell oss hva som skjer, så hjelper vi deg.

Kontakt støtte