
Yhteinen lukutila on työtilan ominaisuus, joka pitää tiimin ajan tasalla merkitsemällä julkaisut luetuiksi tai lukemattomiksi kaikille tiimin jäsenille. Sen avulla tiimi pysyy selvillä siitä, mitkä julkaisut on jo luettu ja mitkä vaativat vielä huomiota.
Voit ottaa yhteisen lukutilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä kussakin työtilassa erikseen:
- Kun luot uuden työtilan, valitse yhteisen lukutilan asetus mieltymystesi mukaan.
- Jos haluat muuttaa olemassa olevan työtilan asetusta, siirry ”Tiimi”-välilehdelle, valitse työtila, jota haluat muuttaa, ja ota yhteinen lukutila käyttöön tai poista se käytöstä.
Kun yhteinen lukutila on käytössä, työtilassa synkronoidaan julkaisuihin liittyvät toiminnot, kuten julkaisun merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi sekä syötteiden tai kansioiden päivittäminen. Kun tiimin jäsen käsittelee julkaisua, muutokset näkyvät kaikille kyseisen työtilan jäsenille.
Huomautus: Kun otat yhteisen lukutilan ensimmäistä kertaa käyttöön, aiempia julkaisuja ei merkitä jälkikäteen luetuiksi tai lukemattomiksi vastaamaan muiden tiimin jäsenten tilannetta. Synkronointi alkaa vasta käyttöönoton jälkeen tehdyistä uusista julkaisuihin liittyvistä toiminnoista, joten tiimin jäsenten lukemattomien julkaisujen määrissä voi aluksi olla pieniä eroja.
Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua yhteisen lukutilan kanssa, ota yhteyttä osoitteeseen support@feeder.co!