Dijeljenje statusa pročitanih objava u radnim prostorima

Ažurirano 13. listopada 2026. 1 min čitanja

Zajednički status pročitanosti značajka je radnog prostora koja usklađuje tim tako što svim članovima tima označava objave kao pročitane ili nepročitane. Tako svi u timu mogu pratiti što je već pročitano, a na što još treba obratiti pozornost.

Zajednički status pročitanosti možete zasebno uključiti ili isključiti za svaki radni prostor:

  1. Pri izradi novog radnog prostora jednostavno uključite ili isključite zajednički status pročitanosti prema svojim željama.
  2. Da biste promijenili postavku postojećeg radnog prostora, otvorite karticu „Tim”, odaberite radni prostor koji želite prilagoditi i uključite ili isključite zajednički status pročitanosti.

Kad je uključen, zajednički status pročitanosti sinkronizira radnje povezane s objavama, primjerice označavanje objava kao pročitanih ili nepročitanih te ažuriranje feedova ili mapa u radnom prostoru. Kad god član tima stupi u interakciju s objavom, njezin se status ažurira za sve članove tog radnog prostora.

Napomena: Kad prvi put uključite zajednički status pročitanosti, statusi objava neće se naknadno uskladiti među članovima tima. Sinkronizacija počinje s novim radnjama na objavama nakon uključivanja, pa se u početku broj nepročitanih objava može neznatno razlikovati među članovima tima.

Ako imate pitanja ili trebate dodatnu pomoć u vezi sa zajedničkim statusom pročitanosti, javite nam se na support@feeder.co!

Još uvijek trebate pomoć?

Naš tim za podršku čita svaku poruku. Reci nam što se događa i pomoći ćemo ti.

Kontaktirajte podršku