
Els elements no llegits compartits són una funció dels espais de treball que manté l’equip al dia: marca les publicacions com a llegides o no llegides per a tots els membres. Així, tothom sap quines publicacions ja s’han llegit i quines encara requereixen atenció.
Pots activar o desactivar els elements no llegits compartits per a cada espai de treball:
- Quan creïs un espai de treball, només cal que activis o desactivis els elements no llegits compartits segons les teves preferències.
- Per modificar un espai de treball existent, ves a la pestanya «Equip», selecciona l’espai que vols canviar i activa o desactiva els elements no llegits compartits.
Un cop activats, els elements no llegits compartits sincronitzen les accions que es fan amb les publicacions, com ara marcar-les com a llegides o no llegides, i les actualitzacions dels canals o les carpetes de l’espai de treball. Quan un membre de l’equip interacciona amb una publicació, els canvis s’apliquen a tothom de l’espai.
Nota: Quan activis per primera vegada els elements no llegits compartits, no es marcaran retroactivament les publicacions com a llegides o no llegides per igualar-ne l’estat entre els membres de l’equip. La sincronització comença amb les accions que es facin a partir del moment d’activar-los. Per això, al principi pot ser que els membres de l’equip vegin un nombre lleugerament diferent d’elements no llegits.
Si tens preguntes o necessites més ajuda amb els elements no llegits compartits, escriu-nos a support@feeder.co.