Starea articolelor citite și necitite în spațiile de lucru

Actualizat 13 octombrie 2026 1 min de citit

Funcția „Citire partajată” este disponibilă în spațiile de lucru și sincronizează starea articolelor citite sau necitite între membrii echipei. Astfel, echipa poate vedea ce s-a citit și ce mai necesită atenție.

Poți activa sau dezactiva funcția „Citire partajată” separat pentru fiecare spațiu de lucru:

  1. Când creezi un spațiu de lucru nou, activează sau dezactivează opțiunea „Citire partajată”, după preferințe.
  2. Pentru a modifica setările unui spațiu de lucru existent, accesează fila „Echipă”, selectează spațiul de lucru dorit, apoi activează sau dezactivează opțiunea „Citire partajată”.

După activare, funcția „Citire partajată” sincronizează acțiunile asupra articolelor, cum ar fi marcarea lor ca citite sau necitite, precum și actualizarea fluxurilor sau a dosarelor din spațiul de lucru. Ori de câte ori un membru al echipei interacționează cu un articol, modificarea se aplică tuturor membrilor acelui spațiu de lucru.

Notă: Când activezi pentru prima dată funcția „Citire partajată”, aceasta nu va actualiza retroactiv starea articolelor pentru a o sincroniza între membrii echipei. Sincronizarea începe cu acțiunile noi asupra articolelor, efectuate după activare, așa că la început este posibil să vezi mici diferențe între numărul de articole necitite afișat pentru fiecare membru.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajutor cu funcția „Citire partajată”, scrie-ne la support@feeder.co!

Mai aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră de asistență citește fiecare mesaj. Spune-ne ce se întâmplă și te vom ajuta.

Contactează suportul