Zajednički status pročitanosti u radnim prostorima

Ažurirano 13. 10. 2026. 1 min čitanja

Zajednički status pročitanosti je funkcija radnog prostora koja održava usklađenost u timu tako što svim članovima označava objave kao pročitane ili nepročitane. Tako ceo tim zna šta je pročitano, a šta još treba pregledati.

Zajednički status pročitanosti možete zasebno da uključite ili isključite za svaki radni prostor:

  1. Prilikom kreiranja radnog prostora, jednostavno uključite ili isključite opciju Zajednički status pročitanosti prema svojim željama.
  2. Da biste izmenili postojeći radni prostor, otvorite karticu Tim, izaberite radni prostor koji želite da podesite, pa uključite ili isključite opciju Zajednički status pročitanosti.

Kada je uključena, funkcija Zajednički status pročitanosti sinhronizuje radnje na objavama, kao što su označavanje objave kao pročitane ili nepročitane, kao i ažuriranje fidova ili fascikli u radnom prostoru. Kad god neki član tima izvrši radnju na objavi, ona se ažurira za sve članove tog radnog prostora.

Napomena: Kada prvi put uključite Zajednički status pročitanosti, status objava se neće naknadno uskladiti tako da budu označene kao pročitane ili nepročitane kod svih članova tima. Sinhronizacija počinje tek sa novim radnjama na objavama nakon uključivanja ove funkcije, pa ćete u početku možda videti manje razlike u broju nepročitanih objava među članovima tima.

Ako imate pitanja ili vam je potrebna dodatna pomoć u vezi sa Zajedničkim statusom pročitanosti, pišite nam na support@feeder.co.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Naš tim za podršku čita svaku poruku. Reci nam šta se dešava i pomoći ćemo ti.

Kontaktirajte podršku