Kopīgs izlasīto un nelasīto ziņu statuss darbvietās

Atjaunināts 2026. gada 13. oktobrī 1 min lasīšanai

Kopīgais nelasīto statuss ir darbvietas funkcija, kas palīdz komandai saskaņoti strādāt, sinhronizējot ierakstu izlasīto un nelasīto statusu visiem komandas dalībniekiem. Tā palīdz visiem saprast, kuri ieraksti jau ir izlasīti un kuriem vēl jāpievērš uzmanība.

Katrā darbvietā kopīgo nelasīto statusu var ieslēgt vai izslēgt atsevišķi.

  1. Veidojot jaunu darbvietu, ieslēdziet vai izslēdziet kopīgo nelasīto statusu pēc savas izvēles.
  2. Lai mainītu iestatījumu esošā darbvietā, atveriet cilni “Komanda”, atlasiet darbvietu, kurā vēlaties veikt izmaiņas, un ieslēdziet vai izslēdziet kopīgo nelasīto statusu.

Kad funkcija ir ieslēgta, kopīgais nelasīto statuss darbvietā sinhronizē visas darbības ar ierakstiem, piemēram, atzīmēšanu par izlasītu vai nelasītu, kā arī plūsmu vai mapju atjaunināšanu. Tiklīdz kāds komandas dalībnieks mijiedarbojas ar ierakstu, izmaiņas tiek atjauninātas visiem šīs darbvietas dalībniekiem.

Piezīme: Pirmoreiz ieslēdzot kopīgo nelasīto statusu, iepriekšējie ieraksti netiks atzīmēti par izlasītiem vai nelasītiem, lai to statuss visiem komandas dalībniekiem būtu vienāds. Sinhronizācija sākas ar jaunām darbībām ar ierakstiem pēc funkcijas ieslēgšanas, tāpēc sākumā komandas dalībniekiem nelasīto ierakstu skaits var nedaudz atšķirties.

Ja jums ir jautājumi vai nepieciešama papildu palīdzība saistībā ar kopīgo nelasīto statusu, rakstiet mums uz support@feeder.co!

Vai joprojām nepieciešama palīdzība?

Mūsu atbalsta komanda izlasa katru ziņu. Pastāsti mums, kas noticis, un mēs tev palīdzēsim.

Sazinies ar atbalstu