Tööruumide jagatud lugemisolek

Uuendatud 13. oktoober 2026 Lugemisaeg 1 min

Jagatud lugemisolek on tööruumi funktsioon, mis hoiab tiimi lugemisoleku sünkroonis, märkides postitused tiimiliikmete jaoks loetuks või lugemata. Nii on kõigil selge, millised postitused on juba läbi vaadatud ja mis vajavad veel tähelepanu.

Saad jagatud lugemisoleku igas tööruumis eraldi sisse või välja lülitada:

  1. Uue tööruumi loomisel lülita jagatud lugemisolek vastavalt oma eelistusele sisse või välja.
  2. Olemasoleva tööruumi seadistuse muutmiseks ava vahekaart Meeskond, vali tööruum, mida soovid muuta, ja lülita jagatud lugemisolek sisse või välja.

Kui jagatud lugemisolek on sisse lülitatud, sünkroonitakse tööruumis kõik postitustega seotud toimingud, näiteks loetuks või lugemata märkimine ning voogude või kaustade muutmine. Kui tiimiliige postitusega midagi teeb, kajastub see muudatus kõigi sama tööruumi liikmete vaates.

Märkus: Jagatud lugemisoleku esmakordsel sisselülitamisel ei muudeta postituste varasemat loetuks või lugemata märkimist tagantjärele kõigi tiimiliikmete jaoks ühesuguseks. Sünkroonimine algab pärast funktsiooni sisselülitamist tehtud uutest toimingutest, mistõttu võivad tiimiliikmete lugemata postituste arvud esialgu veidi erineda.

Kui sul on jagatud lugemisoleku kohta küsimusi või vajad abi, kirjuta meile aadressil support@feeder.co!

Kas vajate veel abi?

Meie klienditugi loeb kõiki sõnumeid. Räägi meile, mis toimub, ja me aitame sind.

Võta ühendust klienditoega