For å avslutte abonnementet klikker du på Konto nederst i venstre sidestolpe, og deretter på Bytt plan. På plansiden klikker du på Nedgrader ved Gratis-planen, og deretter på Avslutt abonnement. Du beholder den betalte planen til slutten av perioden du har betalt for, og ingenting på kontoen din blir slettet.
Hvordan avslutter jeg Feeder-abonnementet?
- Logg inn på feeder.co, og klikk på Konto nederst i venstre sidestolpe. Da åpnes delen Plan.
- Klikk på Bytt plan.
- På plansiden klikker du på Nedgrader ved Gratis-planen.
- Velg en grunn hvis du vil, og klikk deretter på Avslutt abonnement. Hvis vi tilbyr deg rabatt for å bli, klikker du på Nei, bare avslutt.
Når du er logget inn, tar feeder.co/account/subscription/lite deg rett til det siste trinnet. Etterpå viser Plan statusen Avsluttes og datoen planen er aktiv til. Vi belaster deg ikke igjen.
Hvordan avslutter jeg et abonnement via App Store eller Google Play?
Hvis du abonnerte i iPhone-, iPad- eller Android-appen, fakturerer Apple eller Google deg, og du må avslutte abonnementet hos dem:
- App Store: Åpne Innstillinger, trykk på navnet ditt, deretter på Abonnementer, Feeder og Avslutt abonnement. Feeder kan ikke avslutte et App Store-abonnement for deg. Apples veiledning: Avslutt et abonnement fra Apple.
- Google Play: Gå til abonnementene dine i Google Play, velg Feeder og trykk på Avslutt abonnement. Googles veiledning: Avslutt, sett på pause eller endre et abonnement på Google Play.
Hva skjer når jeg avslutter?
De betalte funksjonene fortsetter å fungere til slutten av perioden du har betalt for. Deretter går kontoen din over til Gratis-planen:
- Ingenting blir slettet. Feedene, mappene og reglene dine blir lagret.
- Gratis-planen støtter opptil 200 feeder og 3 AI-feeder. Feeder utover disse grensene, først de du la til sist, slutter å oppdatere og vises som Deaktivert i biblioteket ditt.
- Feeder oppdateres som standard hver andre time, og aldri oftere enn hvert 30. minutt.
- Reglene slutter å kjøre, og du mottar ikke lenger e-postoppdateringer.
- Antallet AI-oppsummeringer reduseres til 2 om dagen.
- På Professional mister teamet ditt delt tilgang.
Før du bekrefter, viser siden for avslutning hva som slutter å fungere på kontoen din. Hvis du oppgraderer igjen, blir alt aktivert på nytt. Se Dette er inkludert i Feeder Gratis.
Hvordan bytter jeg plan eller faktureringsperiode?
- Oppgradering: Klikk på Oppgrader eller Bytt plan under Konto. Velg Betal månedlig eller Betal årlig øverst, og klikk deretter på Oppgrader nå ved planen du vil ha. Du betaler den forholdsmessige differansen.
- Fra Professional til Plus: Klikk på Nedgrader ved Plus på samme side, og fullfør betalingsprosessen.
- Fra månedlig til årlig fakturering, eller omvendt: Gå til feeder.co/account/subscription/payment, velg Faktureres månedlig eller Faktureres årlig under Faktureringsopplysninger, og klikk deretter på Fortsett til betaling.
Du finner alle planene på feeder.co/pricing. I et team er det bare medlemmer med faktureringstilgang som ser Plan, så spør administratoren for teamet.
Kan jeg få refusjon?
Ja, innen 14 dager etter den første betalingen: Send en e-post fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din til support@feeder.co, så refunderer vi hele beløpet. Etter dette stanser avslutning framtidige betalinger, men gir ikke refusjon for beløp du allerede har betalt, bortsett fra i særlige tilfeller etter Feeders skjønn. Se Refusjonspolicy.
Vanlige spørsmål
Blir jeg belastet igjen etter at jeg avslutter?
Nei. Under Fakturering viser Neste belastning «Ingen» og datoen tilgangen din utløper.
Jeg får ikke logget inn. Hvordan avslutter jeg?
Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen for kontoen, for eksempel en gammel jobbadresse, kan du sende en e-post til support@feeder.co. Oppgi e-postadressen for kontoen og hvordan du betalte, så avslutter vi abonnementet for deg.
Hvordan sletter jeg kontoen min?
Avslutt abonnementet først. Så lenge det er aktivt, blir slettingen stoppet med meldingen «Du har et aktivt betalingsabonnement. Avslutt det før du fjerner kontoen.» Følg deretter Slik sletter du Feeder-kontoen din.
Kan jeg ombestemme meg?
Ja. Så lenge planen fortsatt er aktiv, klikker du på Abonner på nytt under Konto > Plan. Når perioden er over, klikker du på Oppgrader.
Trenger du fortsatt hjelp? Send en e-post til support@feeder.co, så hjelper vi deg.