Ako zdieľať kanály a zbierky s tímom

Aktualizované 13. 10. 2026 Čítanie na 3 min.

Ak chcete zdieľať kanál, priečinok alebo zbierku, správca tímu ich pridá do pracovného priestoru. Všetci členovia tohto pracovného priestoru ich potom uvidia na bočnom paneli. Pravidlá a filtre zostávajú osobné, takže každý člen tímu si ich musí skopírovať.

Ako zdieľať kanál alebo priečinok?

  1. Na ľavom bočnom paneli kliknite na Tím a vyberte pracovný priestor, s ktorým chcete obsah zdieľať.
  2. Otvorte kartu Kanály a kliknite na Pridať.
  3. Vyberte možnosť Pridať kanál a vložte adresu webovej stránky alebo kanála, prípadne vytvorte zdieľaný priečinok výberom možnosti Pridať priečinok.

Ak chcete obsah zdieľať s celým tímom, použite predvolený pracovný priestor, do ktorého sa pridá každý člen. Nie ste správcom tímu? Zobrazí sa vám hlásenie Spravované vaším Team Adminom, preto sa obráťte na správcu. Viac informácií nájdete v článku Pracovné priestory: vyberte, čo uvidia jednotlivé skupiny vo vašom tíme.

Ako zdieľať zbierku?

Na karte Kanály v pracovnom priestore kliknite na Pridať, potom na Pridať zbierku a vyberte zbierku. Členovia ju uvidia v pracovnom priestore podobne ako kanál. Uvidia aj príspevky, ktoré do nej pridáte. Pozrite si článok Usporiadajte obsah pomocou zbierok.

Platia moje pravidlá aj pre kolegov?

Nie. Pravidlá, ktoré filtrujú príspevky, označujú ich hviezdičkou, označujú ich ako prečítané alebo ich zvýrazňujú, menia iba to, čo vidíte vy, a to aj pri zdieľanom kanáli. Vaši kolegovia uvidia všetky príspevky, pokiaľ nemajú vlastné pravidlo.

Pravidlá, ktoré vykonávajú akciu mimo vašej čítačky, fungujú inak. Pravidlo, ktoré uverejňuje príspevky v Slacku alebo ich pridáva do zdieľanej zbierky, platí pre celý tím a kolegovia ho uvidia na stránke Pravidlá. Viac informácií nájdete v článku Pravidlá.

Ako skopírovať pravidlo kolegu?

  1. V bočnom paneli kliknite pravým tlačidlom myši na kanál a vyberte možnosť Upraviť kanál.
  2. Otvorte kartu Pravidlá. Pravidlá kolegov pre tento kanál nájdete v časti Pravidlá, ktoré majú vaši kolegovia pre tento kanál.
  3. Kliknite na Skopírovať pravidlo, skontrolujte nové pravidlo a uložte ho.

Kópia obsahuje rovnaké kľúčové slová a vzťahuje sa na vašu vlastnú kópiu kanála. Pravidlo nastavené pre priečinok neprevezme aj samotný priečinok, preto ho znova vyberte. Možnosť Upraviť kanál pri kanáli pracovného priestoru majú k dispozícii iba správcovia tímu. Pomáhate novému členovi nastaviť veľa pravidiel? Napíšte na adresu support@feeder.co a my vám pomôžeme.

Čo získa nový člen?

  • Všetko v pracovných priestoroch, ktorých je členom, počnúc predvoleným pracovným priestorom.
  • Nezíska vaše osobné kanály, pravidlá ani prečítané a neprečítané príspevky.
  • Ak chce sledovať kanál, ktorý má kolega, klikne na Pridať kanál a potom v časti Viac vyberie Knižnica tímu.

Časté otázky

Môže kolega premenovať alebo upraviť zdieľaný kanál?

Kanály v pracovnom priestore môžu upravovať iba správcovia tímu. Ich zmeny sa prejavia u všetkých členov.

Zdieľajú sa aj moje poznámky?

Áno. Poznámky, ktoré vytvoríte v tíme, uvidia aj vaši kolegovia. Ak chcete niektorú ponechať súkromnú, otvorte jej ponuku a vyberte možnosť Skryť pred mojím tímom.

Stále si neviete rady? Napíšte nám na adresu support@feeder.co a povedzte nám, čo chcete zdieľať.

Súvisiace články

Stále potrebujete pomoc?

Náš tím podpory číta každú správu. Povedz nám, čo sa deje, a pomôžeme ti.

Kontaktujte podporu