Pracovný priestor je skupina kanálov, priečinkov a zbierok, ktoré zdieľa určitá skupina kolegov. Správcovia tímu ich vytvárajú v časti Tím, Pracovné priestory. Každému členovi sa každý pracovný priestor, do ktorého patrí, zobrazí ako samostatná sekcia v bočnom paneli. Pracovné priestory sú súčasťou plánu Professional.
Ako fungujú pracovné priestory?
- Každý tím má predvolený pracovný priestor, do ktorého sa noví členovia pridajú automaticky.
- V osobnom pracovnom priestore máte svoje vlastné kanály. Vidíte ho iba vy.
- Jeden človek môže byť členom viacerých pracovných priestorov.
- Pracovné priestory môžu vytvárať, vyberať ich členov a pridávať či odstraňovať v nich obsah iba správcovia tímu. Ostatným členom sa zobrazuje možnosť Spravované vaším Team Adminom.
Ako vytvorím pracovný priestor?
- V ľavom bočnom paneli kliknite na Tím. Otvorí sa karta Pracovné priestory.
- Kliknite na Pridať pracovný priestor.
- Zadajte Názov pracovného priestoru a vyberte Členov. Zapnite možnosť Zdieľané neprečítané, ak chcete, aby sa príspevok, ktorý si prečíta jeden člen, označil ako prečítaný pre všetkých.
- Kliknite na Vytvoriť pracovnú plochu.
Ako pridám kanály, priečinky a zbierky?
- V časti Tím > Pracovné priestory kliknite na pracovný priestor a otvorte kartu Kanály.
- Kliknite na Pridať a potom na Pridať kanál, Pridať priečinok alebo Pridať zbierku.
V čítačke môžete tiež kliknúť pravým tlačidlom na názov pracovného priestoru v bočnom paneli alebo kliknúť na tlačidlo ... a vybrať možnosť Pridať kanál alebo Vytvoriť nový priečinok. Zmeny v kanáloch pracovného priestoru sa zobrazia všetkým jeho členom. Viac informácií nájdete v článku Ako zdieľať kanály a zbierky s tímom.
Ako zmením členov pracovného priestoru?
- V časti Tím > Pracovné priestory kliknite na pracovný priestor. Otvorí sa karta Prehľad.
- V časti Členovia zapnite alebo vypnite jednotlivých členov.
- Kliknite na Uložiť zmeny.
Na tej istej karte môžete zmeniť názov pracovného priestoru, upraviť nastavenie Zdieľané neprečítané alebo kliknúť na Vymazať pracovný priestor.
Ako si udržím poriadok v bočnom paneli?
Kliknutím na šípku vedľa názvu pracovného priestoru ho môžete zbaliť. Správcovia tímu môžu tiež kliknúť pravým tlačidlom na jeho názov a vybrať možnosť Opustiť pracovný priestor, Triediť kanály... alebo Spravovať pracovný priestor.
Časté otázky
Prečo nevidím pracovný priestor, ktorý tím používa?
Správca tímu vás musí do pracovného priestoru pridať. Požiadajte ho, aby vás zapol v časti Členovia.
Prečo nemôžem do pracovného priestoru pridávať kanály?
Pridávať kanály môžu iba správcovia tímu. Ak sa vám zobrazuje možnosť Spravované vaším Team Adminom, obráťte sa na správcu alebo si daný kanál pridajte do svojho osobného pracovného priestoru.
Čo robí nastavenie Zdieľané neprečítané?
Synchronizuje stav prečítaných a neprečítaných príspevkov pre všetkých členov pracovného priestoru. Viac informácií nájdete v článku Zdieľané neprečítané príspevky v pracovných priestoroch.
Stále si neviete rady? Napíšte nám na support@feeder.co a pomôžeme vám usporiadať pracovné priestory.