Pracovní prostor je sada kanálů, složek a sbírek, kterou sdílí skupina kolegů. Týmoví administrátoři je vytvářejí v sekci Tým, Pracovní prostory. Každému členovi se pracovní prostory, do kterých patří, zobrazují v postranním panelu jako samostatné sekce. Pracovní prostory jsou součástí Feeder Professional.
Jak pracovní prostory fungují?
- Každý tým má výchozí pracovní prostor a noví členové se do něj přidávají automaticky.
- V osobním pracovním prostoru máte své vlastní kanály. Vidíte ho pouze vy.
- Každý může být členem několika pracovních prostorů.
- Pracovní prostory mohou vytvářet, vybírat jejich členy a přidávat nebo odebírat obsah pouze týmoví administrátoři. Ostatním členům se zobrazuje Spravuje váš týmový administrátor.
Jak vytvořím pracovní prostor?
- V levém postranním panelu klikněte na Tým. Otevře se stránka Pracovní prostory.
- Klikněte na Nový pracovní prostor.
- Zadejte Název pracovního prostoru a vyberte Členy. Pokud chcete, aby se příspěvek označil jako přečtený všem, jakmile si ho přečte jeden člen, zapněte možnost Sdílené nepřečtené příspěvky.
- Klikněte na Vytvořit pracovní prostor.
Jak přidám kanály, složky a sbírky?
- Pokud chcete sdílet složku, kterou už sledujete, klikněte na ni pravým tlačítkem pod položkou Moje zdroje a vyberte Sdílet s týmem.... Složka se přidá do výchozího pracovního prostoru. Další informace najdete v článku Jak sdílet kanály a sbírky s týmem.
- Pokud chcete do pracovního prostoru přidat nový obsah, klikněte na něj v sekci Tým, Pracovní prostory, otevřete kartu Kanály, klikněte na Přidat a potom na Přidat kanál, Přidat složku nebo Přidat sbírku.
Změny kanálů v pracovním prostoru se projeví u všech jeho členů.
Jak zjistím, kdo co čte?
- V sekci Tým, Uživatelé se u každého člověka zobrazuje jeho Role (administrátor nebo člen) a pracovní prostory, do kterých patří.
- U člověka, který není členem žádného pracovního prostoru, se zobrazuje Není členem žádného pracovního prostoru, nevidí žádný sdílený obsah. Klikněte na Přidat do a na název výchozího pracovního prostoru.
- Na kartě Přehled výchozího pracovního prostoru se dozvíte, pokud ho někteří členové týmu nevidí. Klikněte na Přidat je.
Jak změním členy pracovního prostoru?
- V sekci Tým, Pracovní prostory klikněte na pracovní prostor. Otevře se karta Přehled.
- V části Členové jednotlivé členy zapněte nebo vypněte.
- Klikněte na Uložit změny.
Na stejné kartě můžete také pracovní prostor přejmenovat, změnit nastavení Sdílené nepřečtené příspěvky nebo kliknout na Smazat pracovní prostor.
Jak udržím pořádek v postranním panelu?
Kliknutím na šipku vedle názvu pracovního prostoru ho sbalíte. Týmoví administrátoři na něj mohou také kliknout pravým tlačítkem a vybrat možnost Seřadit kanály..., Spravovat pracovní prostor nebo, u všech pracovních prostorů kromě výchozího, Opustit pracovní prostor.
Časté dotazy
Proč nevidím pracovní prostor, který tým používá?
Týmový administrátor vás do něj musí přidat. Požádejte ho, aby vás zapnul v části Členové.
Proč nemůžu do pracovního prostoru přidávat kanály?
To mohou pouze týmoví administrátoři. Pokud se vám zobrazuje Spravuje váš týmový administrátor, požádejte o pomoc administrátora nebo kanál sledujte ve svém osobním pracovním prostoru.
Proč nemůžu opustit výchozí pracovní prostor?
Obsahuje to, co sdílí celý tým. Kdybyste ho opustili, veškerý tento obsah by se vám skryl. Pokud chcete sledovat méně obsahu, sbalte pracovní prostor v postranním panelu.
Co dělá nastavení Sdílené nepřečtené příspěvky?
Udržuje stav přečtených a nepřečtených příspěvků synchronizovaný pro všechny členy pracovního prostoru. Další informace najdete v článku Sdílené nepřečtené příspěvky v pracovních prostorech.
Potřebujete ještě poradit? Napište nám na support@feeder.co a pomůžeme vám uspořádat pracovní prostory.