Delovni prostori v Feederju: izberite, kaj vidi vaša ekipa

Posodobljeno 25. okt 2026 3 min branja

Delovni prostor je nabor virov, map in zbirk, ki si jih delijo izbrani sodelavci. Skrbniki ekipe jih ustvarijo v razdelku Ekipa, Delovni prostori, vsak član pa vsak delovni prostor, ki mu pripada, vidi kot svoj razdelek v stranski vrstici. Delovni prostori so na voljo v paketu Professional.

Kako delujejo delovni prostori?

  • Vsaka ekipa ima privzeti delovni prostor, v katerega se novi člani pridružijo samodejno.
  • V vašem osebnem delovnem prostoru so vaši lastni viri. Vidite ga samo vi.
  • Posameznik je lahko član več delovnih prostorov.
  • Delovne prostore lahko ustvarjajo ter jim dodajajo ali iz njih odstranjujejo vsebino samo skrbniki ekipe. Drugim članom se prikaže Upravlja vaš Ekipni Administrator.

Kako ustvarim delovni prostor?

  1. V levi stranski vrstici kliknite Ekipa. Odpre se stran Delovni prostori.
  2. Kliknite Nov delovni prostor.
  3. Vnesite Ime delovnega prostora in izberite Člani. Vklopite možnost Skupno stanje neprebranih objav, če želite, da se objava, ki jo prebere en član, kot prebrana označi za vse.
  4. Kliknite Ustvari delovno okolje.

Kako dodam vire, mape in zbirke?

  • Če želite deliti mapo, ki jo že spremljate, jo kliknite z desno tipko miške pod Moji viri in izberite Deli z ekipo.... Mapa bo dodana v privzeti delovni prostor. Oglejte si članek Kako z ekipo delite vire in zbirke.
  • Če želite v kateri koli delovni prostor dodati novo vsebino, kliknite delovni prostor v razdelku Ekipa, Delovni prostori, odprite zavihek Viri, kliknite Dodaj in nato Dodaj vir, Dodaj mapo ali Dodaj zbirko.

Spremembe virov v delovnem prostoru so vidne vsem njegovim članom.

Kako vidim, kdo kaj spremlja?

  • V razdelku Ekipa, Uporabniki so prikazani Vloga vsake osebe (skrbnik ali član) in Delovni prostori, katerih član je.
  • Pri osebi, ki ni članica nobenega delovnega prostora, je prikazano Brez, ne vidi ničesar v skupni rabi. Če želite to urediti, kliknite Dodaj v in ime privzetega delovnega prostora.
  • Na zavihku Pregled privzetega delovnega prostora je prikazano, če ga kdo v ekipi ne vidi. Kliknite Dodaj jih.

Kako spremenim člane delovnega prostora?

  1. V razdelku Ekipa, Delovni prostori kliknite delovni prostor. Odpre se zavihek Pregled.
  2. Pod Člani vklopite ali izklopite posamezne osebe.
  3. Kliknite Shrani spremembe.

Na istem zavihku lahko preimenujete delovni prostor, spremenite možnost Skupno stanje neprebranih objav ali kliknete Izbriši delovno okolje.

Kako uredim stransko vrstico?

Kliknite puščico ob imenu delovnega prostora, da ga strnete. Skrbniki ekipe lahko delovni prostor kliknejo z desno tipko miške in izberejo Razvrsti vire..., Upravljanje delovnega prostora ali, pri katerem koli delovnem prostoru razen privzetega, Zapusti delovni prostor.

Pogosta vprašanja

Zakaj ne vidim delovnega prostora, ki ga uporablja moja ekipa?

Skrbnik ekipe vas mora dodati vanj. Prosite ga, naj vas vklopi pod Člani.

Zakaj v delovni prostor ne morem dodajati virov?

To lahko počnejo samo skrbniki ekipe. Če se prikaže Upravlja vaš Ekipni Administrator, se obrnite na skrbnika ali pa vir spremljajte v svojem osebnem delovnem prostoru.

Zakaj ne morem zapustiti privzetega delovnega prostora?

V njem je vsebina, ki si jo deli celotna ekipa, zato bi ob izstopu izgubili dostop do nje. Če želite videti manj vsebine, delovni prostor strnite v stranski vrstici.

Kaj omogoča skupno stanje neprebranih objav?

Poskrbi, da sta stanje prebranih in neprebranih objav usklajeni za vse člane delovnega prostora. Več o tem v članku Skupno stanje neprebranih objav v delovnih prostorih.

Še vedno ne gre? Pišite nam na support@feeder.co in pomagali vam bomo urediti delovne prostore.

Povezani članki

Še vedno potrebujete pomoč?

Naša ekipa za podporo prebere vsako sporočilo. Povej nam, kaj se dogaja, in pomagali ti bomo.

Kontaktirajte podporo