Arbeidsområder: Velg hva hver gruppe i teamet ser

Oppdatert 25.10.2026 3 min lesetid

Et arbeidsområde er et sett med feeds, mapper og samlinger som en gruppe kolleger deler. Teamadministratorer oppretter arbeidsområder under Team, Arbeidsområder, og hvert medlem ser arbeidsområdene de tilhører som egne seksjoner i sidestolpen. Arbeidsområder er en del av Professional.

Slik fungerer arbeidsområder

  • Hvert team har et standardarbeidsområde, og nye medlemmer blir automatisk med i det.
  • Det personlige arbeidsområdet ditt inneholder dine egne feeds. Bare du kan se det.
  • En person kan være medlem av flere arbeidsområder.
  • Bare teamadministratorer kan opprette arbeidsområder, velge medlemmer og legge til eller fjerne innhold. Andre medlemmer ser Styres av Team Admin.

Slik oppretter du et arbeidsområde

  1. Klikk på Team i sidestolpen til venstre. Siden Arbeidsområder åpnes.
  2. Klikk på Nytt arbeidsområde.
  3. Skriv inn et Arbeidsområdenavn, og velg Medlemmer. Slå på Felles lest-status hvis et innlegg som ett medlem leser, skal regnes som lest for alle.
  4. Klikk på Opprett arbeidsområde.

Slik legger du til feeds, mapper og samlinger

  • Hvis du vil dele en mappe du allerede følger, høyreklikker du på den under Mine kilder og velger Del med teamet.... Mappen legges til i standardarbeidsområdet. Se Slik deler du feeds og samlinger med teamet.
  • Hvis du vil legge til noe nytt i et arbeidsområde, klikker du på arbeidsområdet under Team, Arbeidsområder, åpner fanen Feeds, klikker på Legg til og velger deretter Legg til feed, Legg til mappe eller Legg til samling.

Endringer i feeds i et arbeidsområde vises for alle medlemmene.

Slik ser du hvem som leser hva

  • Under Team, Brukere ser du hver persons Rolle (administrator eller medlem) og hvilke Arbeidsområder personen tilhører.
  • Hvis en person ikke tilhører noe arbeidsområde, står det Ingen, ser ingenting som er delt. Klikk på Legg til i og navnet på standardarbeidsområdet for å legge personen til.
  • Fanen Oversikt for standardarbeidsområdet viser når personer i teamet ikke har tilgang til det. Klikk på Legg dem til.

Slik endrer du hvem som er med i et arbeidsområde

  1. Gå til Team, Arbeidsområder, og klikk på arbeidsområdet. Fanen Oversikt åpnes.
  2. Slå personer av eller på under Medlemmer.
  3. Klikk på Lagre endringer.

I samme fane kan du endre navnet på arbeidsområdet, endre innstillingen for Felles lest-status eller klikke på Slett arbeidsområde.

Slik holder du sidestolpen ryddig

Klikk på pilen ved siden av navnet på et arbeidsområde for å skjule det. Teamadministratorer kan også høyreklikke på arbeidsområdet og velge Sorter feeds..., Administrer arbeidsområde eller, for alle arbeidsområder unntatt standardarbeidsområdet, Forlat arbeidsområde.

Vanlige spørsmål

Hvorfor ser jeg ikke et arbeidsområde som teamet mitt bruker?

En teamadministrator må legge deg til i arbeidsområdet. Be administratoren om å slå deg på under Medlemmer.

Hvorfor kan jeg ikke legge til feeds i et arbeidsområde?

Bare teamadministratorer kan gjøre det. Hvis du ser Styres av Team Admin, kan du spørre administratoren eller følge feeden i det personlige arbeidsområdet ditt.

Hvorfor kan jeg ikke forlate standardarbeidsområdet?

Det inneholder det hele teamet deler, så hvis du forlot det, ville du ikke lenger se noe av dette. Hvis du vil se mindre, kan du skjule arbeidsområdet i sidestolpen.

Hva gjør Felles lest-status?

Funksjonen synkroniserer lest- og ulest-status for innlegg for alle i arbeidsområdet. Se Felles lest-status for arbeidsområder.

Trenger du fortsatt hjelp? Send en e-post til support@feeder.co, så hjelper vi deg med å organisere arbeidsområdene.

Relaterte artikler

Trenger du fortsatt hjelp?

Kundestøtten vår leser alle meldinger. Fortell oss hva som skjer, så hjelper vi deg.

Kontakt støtte