Ένας χώρος εργασίας είναι ένα σύνολο από ροές, φακέλους και συλλογές που μοιράζεται μια ομάδα συναδέλφων. Οι διαχειριστές ομάδας δημιουργούν χώρους εργασίας από την ενότητα Ομάδα, στην καρτέλα Χώροι Εργασίας, και κάθε μέλος βλέπει κάθε χώρο στον οποίο συμμετέχει ως ξεχωριστή ενότητα στην πλαϊνή στήλη. Οι χώροι εργασίας περιλαμβάνονται στο Professional.
Πώς λειτουργούν οι χώροι εργασίας;
- Κάθε ομάδα έχει έναν προεπιλεγμένο χώρο εργασίας, στον οποίο προστίθενται αυτόματα τα νέα μέλη.
- Ο προσωπικός σας χώρος εργασίας περιέχει τις δικές σας ροές. Μόνο εσείς μπορείτε να τον δείτε.
- Κάθε άτομο μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερους από έναν χώρους εργασίας.
- Μόνο οι διαχειριστές ομάδας μπορούν να δημιουργούν χώρους εργασίας, να επιλέγουν μέλη και να προσθέτουν ή να αφαιρούν περιεχόμενο. Τα υπόλοιπα μέλη βλέπουν την ένδειξη Διαχειρίζεται από τον Διαχειριστή της Ομάδας σας.
Πώς δημιουργώ έναν χώρο εργασίας;
- Κάντε κλικ στην επιλογή Ομάδα στην αριστερή πλαϊνή στήλη. Ανοίγει η καρτέλα Χώροι Εργασίας.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη χώρου εργασίας.
- Πληκτρολογήστε ένα Όνομα χώρου εργασίας και επιλέξτε τα Μέλη. Ενεργοποιήστε την επιλογή Κοινά μη αναγνωσμένα, αν θέλετε μια δημοσίευση που διαβάζει ένα μέλος να θεωρείται αναγνωσμένη για όλους.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία χώρου εργασίας.
Πώς προσθέτω ροές, φακέλους και συλλογές;
- Στην ενότητα Ομάδα, στην καρτέλα Χώροι Εργασίας, κάντε κλικ στον χώρο εργασίας και ανοίξτε την καρτέλα Τροφοδοσίες.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη και έπειτα επιλέξτε Προσθήκη ροής, Προσθήκη φακέλου ή Προσθήκη συλλογής.
Στο πρόγραμμα ανάγνωσης, μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στο όνομα του χώρου εργασίας στην πλαϊνή στήλη ή να κάνετε κλικ στο κουμπί ... δίπλα στο όνομά του και να επιλέξετε Προσθήκη ροής ή Δημιουργία νέου φακέλου. Οι αλλαγές στις ροές ενός χώρου εργασίας εμφανίζονται για όλα τα μέλη του. Περισσότερα στο άρθρο Πώς να μοιράζεστε ροές και συλλογές με την ομάδα σας.
Πώς αλλάζω τα μέλη ενός χώρου εργασίας;
- Στην ενότητα Ομάδα, στην καρτέλα Χώροι Εργασίας, κάντε κλικ στον χώρο εργασίας. Ανοίγει η καρτέλα Επισκόπηση.
- Στην ενότητα Μέλη, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα άτομα που θέλετε.
- Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών.
Στην ίδια καρτέλα μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του χώρου εργασίας, να αλλάξετε τη ρύθμιση Κοινά μη αναγνωσμένα ή να κάνετε κλικ στην επιλογή Διαγραφή χώρου εργασίας.
Πώς διατηρώ οργανωμένη την πλαϊνή στήλη;
Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομα ενός χώρου εργασίας για να τον συμπτύξετε. Οι διαχειριστές ομάδας μπορούν επίσης να κάνουν δεξί κλικ στον χώρο εργασίας και να επιλέξουν Αποχώρηση από τον χώρο εργασίας, Ταξινόμηση feeds... ή Διαχείριση χώρου εργασίας.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί δεν βλέπω έναν χώρο εργασίας που χρησιμοποιεί η ομάδα μου;
Ένας διαχειριστής ομάδας πρέπει να σας προσθέσει σε αυτόν. Ζητήστε του να ενεργοποιήσει τη συμμετοχή σας στην ενότητα Μέλη.
Γιατί δεν μπορώ να προσθέσω ροές σε έναν χώρο εργασίας;
Μόνο οι διαχειριστές ομάδας μπορούν να το κάνουν. Αν βλέπετε την ένδειξη Διαχειρίζεται από τον Διαχειριστή της Ομάδας σας, απευθυνθείτε στον διαχειριστή σας ή ακολουθήστε τη ροή στον προσωπικό σας χώρο εργασίας.
Τι κάνει η ρύθμιση «Κοινά μη αναγνωσμένα»;
Συγχρονίζει τις αναγνωσμένες και μη αναγνωσμένες δημοσιεύσεις για όλα τα μέλη του χώρου εργασίας. Δείτε το άρθρο Κοινά μη αναγνωσμένα στους χώρους εργασίας.
Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια; Στείλτε email στη διεύθυνση support@feeder.co και θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τους χώρους εργασίας σας.