E-mailovou adresu účtu Feeder změníte v nabídce Účet, E-mail a heslo. Kanály, složky i předplatné zůstávají přiřazené k účtu, takže změnou e-mailové adresy převedete placené předplatné na adresu, kterou nyní používáte.
Jak změním e-mailovou adresu?
- Otevřete Účet a vyberte E-mail a heslo.
- V části Změnit email zadejte novou adresu do polí Nový email a Zopakujte nový e-mail, potom vyberte Aktualizovat email.
- Otevřete e-mail, který Feeder pošle na novou adresu, a klikněte na odkaz v něm. Odkaz platí 24 hodin.
Dokud na odkaz nekliknete, budete se přihlašovat starou adresou. Změnu můžete zastavit výběrem možnosti Zrušit změnu. Po dokončení změny Feeder pošle zprávu na vaši starou adresu. Najdete v ní odkaz, kterým můžete změnu vrátit, a to po dobu 30 dnů.
Jak převedu placené předplatné na jiný účet?
Předplatné je přiřazené k účtu, přes který jste za něj zaplatili. Pokud ho chcete používat s jinou e-mailovou adresou, změňte e-mailovou adresu placeného účtu podle výše uvedeného postupu. Předplatné i kanály placeného účtu vám zůstanou.
Pokud už je tato adresa spojená s účtem Feeder, zobrazí se zpráva Tento e-mail už má účet. Potom postupujte takto:
- Přihlaste se k účtu, který už nepotřebujete, a exportujte jeho kanály. Viz Import a export kanálů pomocí OPML.
- Tento účet smažte. Viz Jak smazat účet Feeder. E-mailová adresa se uvolní okamžitě.
- Přihlaste se k placenému účtu, změňte jeho e-mailovou adresu na uvolněnou adresu a naimportujte exportované kanály.
Nechcete nic mazat? Napište na support@feeder.co z adresy, přes kterou jste zaplatili, uveďte adresu druhého účtu a pomůžeme vám.
Časté dotazy
Zaplatil/a jsem, ale můj účet stále uvádí tarif Free
Nejspíš jste přihlášení k jinému účtu, než přes který jste zaplatili. Může jít například o účet vytvořený přes Google nebo Apple. Další informace najdete v článku Zaplatili jste, ale tarif se neaktivoval?
Můžu sloučit dva účty Feeder?
Ne najednou. Exportujte kanály z jednoho účtu ve formátu OPML a naimportujte je do druhého. S kanály se přenesou i složky, ale příspěvky ne. Označené příspěvky a kolekce proto zůstanou ve starém účtu.