Напускането на бета програмата е толкова лесно, колкото и включването в нея, а решението си можете да промените по всяко време.
За да я напуснете, отворете страницата на акаунта и под заглавието „Вие сте в бета програмата“ кликнете върху връзката „напуснете програмата, като кликнете тук“.
