Çalışma alanı, bir grup ekip arkadaşının paylaştığı akışlar, klasörler ve koleksiyonlardan oluşur. Takım yöneticileri çalışma alanlarını Takım, Çalışma Alanları bölümünden oluşturur. Her üye, üyesi olduğu çalışma alanlarını kenar çubuğunda ayrı birer bölüm olarak görür. Çalışma alanları Professional planına dahildir.
Çalışma alanları nasıl çalışır?
- Her takımın varsayılan bir çalışma alanı vardır ve yeni üyeler bu alana otomatik olarak katılır.
- Kişisel çalışma alanınız kendi akışlarınızı içerir. Bu alanı yalnızca siz görebilirsiniz.
- Bir kişi birden fazla çalışma alanında yer alabilir.
- Çalışma alanlarını yalnızca Takım yöneticileri oluşturabilir, üye seçebilir ve içerik ekleyip kaldırabilir. Diğer üyeler Takım Yöneticiniz tarafından yönetiliyor ifadesini görür.
Çalışma alanı nasıl oluşturulur?
- Sol kenar çubuğunda Takım seçeneğine tıklayın. Çalışma Alanları sayfası açılır.
- Yeni çalışma alanı seçeneğine tıklayın.
- Bir Çalışma alanı adı girip Üyeler bölümünden üyeleri seçin. Bir üyenin okuduğu gönderinin herkes için okunmuş sayılmasını istiyorsanız Okunmamışları paylaş seçeneğini etkinleştirin.
- Çalışma alanı oluştur seçeneğine tıklayın.
Akışları, klasörleri ve koleksiyonları nasıl eklerim?
- Zaten takip ettiğiniz bir klasörü paylaşmak için Benim beslemelerim altında klasöre sağ tıklayın ve Ekiple paylaş... seçeneğini seçin. Klasör varsayılan çalışma alanına eklenir. Ayrıntılar için Akışları ve koleksiyonları ekibinizle paylaşma makalesine bakın.
- Herhangi bir çalışma alanına yeni içerik eklemek için Takım, Çalışma Alanları bölümüne gidip çalışma alanını seçin. Akışlar sekmesini açın, Ekle seçeneğine tıklayın, ardından Besleme ekle, Klasör ekle veya Koleksiyon ekle seçeneklerinden birini seçin.
Çalışma alanındaki akışlarda yapılan değişiklikler tüm üyeler tarafından görülür.
Kimin neleri okuduğunu nasıl görebilirim?
- Takım, Kullanıcılar bölümünde her kişinin Rol bilgisi (Yönetici veya Üye) ve bulunduğu Çalışma Alanları gösterilir.
- Hiçbir çalışma alanında yer almayan birinin yanında Hiçbirinde, paylaşılan içeriği göremez ifadesi görünür. Bu sorunu çözmek için Şuraya ekle seçeneğine, ardından varsayılan çalışma alanının adına tıklayın.
- Varsayılan çalışma alanının Genel Bakış sekmesi, ekibinizdeki kişilerin bu alanı göremediğini size bildirir. Onları ekle seçeneğine tıklayın.
Çalışma alanındaki üyeleri nasıl değiştiririm?
- Takım, Çalışma Alanları bölümünde çalışma alanına tıklayın. Genel Bakış sekmesi açılır.
- Üyeler bölümünde kişileri etkinleştirin veya devre dışı bırakın.
- Değişiklikleri kaydet seçeneğine tıklayın.
Aynı sekmede çalışma alanının adını değiştirebilir, Okunmamışları paylaş ayarını değiştirebilir veya Çalışma alanını sil seçeneğine tıklayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu nasıl düzenli tutarım?
Bir çalışma alanını daraltmak için adının yanındaki oka tıklayın. Takım yöneticileri ayrıca çalışma alanına sağ tıklayıp Akışları sırala... veya Çalışma alanını yönet seçeneklerini seçebilir. Varsayılan çalışma alanı dışındaki tüm çalışma alanları için Çalışma alanından ayrıl seçeneği de kullanılabilir.
Sık sorulan sorular
Ekibimin kullandığı bir çalışma alanını neden göremiyorum?
Bir Takım yöneticisinin sizi bu çalışma alanına eklemesi gerekir. Üyeler bölümünde sizi etkinleştirmesini isteyin.
Bir çalışma alanına neden akış ekleyemiyorum?
Bunu yalnızca Takım yöneticileri yapabilir. Takım Yöneticiniz tarafından yönetiliyor ifadesini görüyorsanız yöneticinizden yardım isteyin veya akışı kişisel çalışma alanınızda takip edin.
Varsayılan çalışma alanından neden ayrılamıyorum?
Varsayılan çalışma alanında tüm ekibinizin paylaştığı içerikler bulunur. Bu alandan ayrılırsanız içeriklerin hiçbirini göremezsiniz. Daha az içerik görmek için çalışma alanını kenar çubuğunda daraltın.
Okunmamışları paylaş ayarı ne işe yarar?
Çalışma alanındaki herkes için okunan ve okunmayan gönderileri eşitler. Ayrıntılar için Çalışma alanlarında okunmamışları paylaşma makalesine bakın.
Yardıma mı ihtiyacınız var? Çalışma alanlarınızı düzenlemenize yardımcı olmamız için support@feeder.co adresine e-posta gönderin.