Yinelenen filtreler

13 Ekim 2026 Salı tarihinde güncellendi 2 dakikalık okuma

Yinelenen filtresiyle belirli bir hikâye, gönderi veya bağlantı için yalnızca bir kez bildirim almanızı sağlayabilirsiniz. Aynı konuları paylaşabilecek çok sayıda akışı takip ediyorsanız bu özellik işinize yarar.

Bu özellik Professional ve Enterprise planlarında kullanılabilir.

Nasıl çalışır?

Yinelenen filtresi, daha önce bildirim aldığınız bir hikâyeyle aynı URL’ye veya başlığa sahip bir hikâye için size bildirim göndermez.

Yinelenen filtresi oluşturmak için Kurallar sekmesine gidip bir kural oluşturun ve kural türü olarak “Yinelenen filtresi”ni seçin. Ardından kuralı uygulamak istediğiniz akışları seçin. Filtre, bu akışlardaki tüm gönderilere uygulanır.

Kural oluşturma

  1. Kurallar’a gidin ve “Yeni kural”a basın.
  2. Kuralı uygulamak istediğiniz kaynakları seçin.
  3. Kural türü olarak “Yinelenenleri filtrele”yi seçin.
  4. Kuralın ayarlarını belirleyin.
  5. Kaydedin, işlem tamam!

Yinelenen içerik süresi

Bu ayar, bir hikâyenin ne kadar süreyle yinelenen içerik sayılacağını belirlemenizi sağlar. 7, 14 veya 30 günlük seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Aynı hikâye bu sürelerden biri geçtikten sonra yeniden paylaşılırsa hakkında tekrar bildirim alırsınız.

Benzersizliği belirleme ölçütü

Hikâyeleri URL’lerine veya başlıklarına göre filtreleyebilirsiniz. URL ve başlıkları olabildiğince standartlaştırmaya çalışırız. Örneğin “This is a story” ve “This Is A Story!” başlıkları aynı kabul edilir.

URL’deki izleme parametrelerini de kaldırırız. Bu nedenle https://example.com?utm_source=twitter ve https://example.com adresleri aynı kabul edilir.

Yinelenen içerik havuzu

Yinelenen filtresiyle oluşturduğunuz her kural birbirinden bağımsız çalışır. Yani her kuralın, o kural için seçtiğiniz akışlara göre belirlenen kendine ait bir yinelenen içerik havuzu vardır.

Örnekler

A ve B akışları için tek bir kural oluşturursanız:

Bir gönderi önce A akışında, ardından B akışında paylaşılırsa B akışındaki hikâye için bildirim almazsınız. Hikâye filtrelendiği için B akışında hiç görünmez. A ve B akışlarının yinelenen içerik havuzu aynıdır.

A akışı için bir, B akışı için başka bir kural oluşturursanız:

Bir gönderi önce A akışında, ardından B akışında paylaşılırsa B akışındaki gönderi için yine bildirim alırsınız. Her iki akıştan da bildirim alırsınız. A ve B akışlarının yinelenen içerik havuzları farklıdır.

Sınırlamalar

Yinelenen filtresinin ayarlarını değiştirirseniz daha önce filtrelenmiş gönderiler geriye dönük olarak güncellenmez.

Hâlâ yardıma mı ihtiyacınız var?

Destek ekibimiz her mesajı okuyor. Bize neler olduğunu anlat, sana yardımcı olalım.

Destek ile iletişime geçin